Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

Vizyon: Laik ve bilimsel bir eğitimle adalet duygusu gelişmiş, insan haklarına saygılı, çevreye ve doğaya uyumlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz,Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, Dünya´da eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirerek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak,Okul çevresine; Eğitim, öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahcı 07:30 Giriş 13:20 çıkış Öğleci 13:20 Giriş Çıkış 17:00 15:20 Çıkış
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafakemalpasaoo.meb.k12.tr

Adres - Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu Emrez Mahallesi 187 sok no2 Gaziemir / İZMİR

Öğretim Şekli :ikili eğitim (Sabahcı Öğleci)

Yerleşim Yeri - EMREZ MAHALLESİ 187 SOKAK NO:2 GAZİEMİR (GAZİEMİR SEMT GARAJI KARŞISI GAZİEMİR OUTLET MAĞAZALARI ARKASINDA)

Ulaşım KARABAĞLAR VE GAZİEMİR ARASINDA ÇALIŞAN BÜTÜN ESHOTLAR VE MİNÜBÜSLER GEÇMEKTEDİR. GAZİEMİR SEMT GARAJI İZBAN METRO İSTASYONUNA 500 METRE MESAFEDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 10 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KM