İZMİR / GAZİEMİR - Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

0232 237.43.67 0232 253.73.66
Mustafa Kemal Paşa Orta Okulu Emrez Mahallesi 179 sok, Aktepe Gaziemir / İZMİR
Vizyon
Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir. Bu noktada bize güç veren; bizleri günümüze getiren geleneklerimiz ve okul öncesinden başlayarak tüm ilköğretim ve lise boyunca, “öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi” ilkesidir.
Misyon
Biz,Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, Dünya´da eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirerek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak,Okul çevresine; Eğitim, öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
08:20 Giriş 12:20-13:00 Öğle arası 14:30 Çıkış
Kalorifer